Kopiointi paksulle paperille

Valitse paperityyppi ja koko paksulle paperille kopioitaessa.

1. Avaa ohisyöttötaso ja aseta paperi tekstipuoli alaspäin, kunnes kuuluu äänimerkki.

2. Aseta paperiohjaimet paperikoon mukaan.

3. Paina [Ohisyöttö], ja sitten [Terävä] -näppäintä.

4. Paina [Valitse paksu paperi].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse paperityyppi (joko [Paksu paperi 1], [Paksu paperi 2] tai [Paksu paperi 3]), ja paina sitten [OK].

Valitse [Paksu paperi 1], kun paperin paino on 106 g/m2 - 169 g/m2.

Valitse [Paksu paperi 2], kun paperin paino on 170 g/m2 - 220 g/m2.

Valitse [Paksu paperi 3], jos paperin paino on 221 g/m2 - 256 g/m2.

Käyttöpaneelin näyttö

6. Määritä paperin koko ja sitten paina [OK].

7. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.