Aloitusnäytön oletustoimintojen tallentaminen

Voit tehdä aloitusnäytön asetukset niin, että oletusnäyttö sisältää toiminnot, joita käytetään useimmin.

Esimerkiksi: jos oletusvalinta on kaksipuoleisuus, mutta useimmin käytetään 1-puolista kopiointia, voit vaihtaa oletusasetukseksi 1-puolisen kopioinnin.

Oletusasetukset, joita voit tallentaa ovat Väritila, Paperikasetti, Alkuperäisen tyyppi, Tummuus, Erikoisalkuperäinen, Alkuperäisen suunta, Kansi/välilehti, Muokkaus / Väri, Kaksipuol./Yhdistä/Sarja, Pienennys/Suurennus, Viimeistely ja kopioiden lukumäärä.

1. Määritä skannausasetukset ja muut haluamasi asetukset aloitusnäyttöön.

2. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

Kuva Ohjelma-näppäimestä

3. Paina [Tallenna oletuksiksi].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Tallenna].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Kun vahvistusikkuna tulee näkyviin, paina [Kyllä].

Nykyiset asetukset on ohjelmoitu oletusasetuksiksi. Näyttö palautuu aloitusnäytöksi.