KäyttöoppaatSisältöKaikki otsikotVersiohistoriaOhje
Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje
Lue tämä ensin
Alkuperäisten asettaminen
Tässä luvussa kuvataan asetettavien asiakirjojen tyypit ja asetustapa.
Peruskopiointi
Tässä luvussa kuvataan peruskopiointi.
Värikopiointi
Tässä luvussa kuvataan värikopiointia sekä värin ja kuvan laadun säätämistä.
Edistynyt kopiointi
Tässä luvussa kuvataan kopioiden tekeminen eri tiloissa.
Asiakirjapalvelin
Asiakirjapalvelinta käyttämällä voidaan tallentaa asiakirjoja tämän laitteen kovalevylle. Täten ne voidaan tarpeen vaatiessa tulostaa myöhemmin.
Kopiokone / Asiakirjapalvelin-ominaisuuksia
Tässä luvussa kuvataan käyttäjän työkalut valikossa Kopiokone/Asiakirjapalvelin.
Liite
Seuraavassa luvussa kuvataan kopiokoneen tekniset tiedot ja toimintojen yhteensopivuus.