Työn esiasetus

Voit valmistella seuraavan kopioinnin asetukset käynnissä olevan kopioinnin aikana.

Jos pitkä kopiointityö on kesken etkä halua odottaa kunnes se on valmis, voit tällä toiminnolla valmistella seuraavan kopiointityön etukäteen. Kun nykyinen kopiointityö on valmis, seuraava työ alkaa automaattisesti.

1. Paina [Uusi työ], kun "Kopioidaan..." tulee näyttöön.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Varmista, että "Valmis" tulee näyttöön, ja tee sitten seuraavan kopiointityön asetukset.

3. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Kaikki alkuperäiset skannataan.

Kun työn valmistelu on valmis, työn valmistelun vahvistusikkuna tulee näkyviin.

4. Paina [Poistu].

Hetken kuluttua näytössä näkyy kopioinnin aloitusnäyttö.

Seuraava kopiointityö käynnistyy automaattisesti, kun aiempi työ on valmis.