Kopiointi piirtoheitinkalvoille tai ohuelle paperille

Kopioidessa piirtoheitinkalvoille tai ohuelle paperille on valittava paperin tyyppi ja koko.

Tärkeää

1. Avaa ohisyöttötaso ja aseta paperi tekstipuoli alaspäin, kunnes kuuluu äänimerkki.

Aseta piirtoheitinkalvot yksi kerrallaan juuttumisen välttämiseksi.

2. Aseta paperiohjaimet paperikoon mukaan.

3. Paina [Ohisyöttö], ja sitten [Terävä] -näppäintä.

4. Valitse paperityyppi ([Piirtoheitinkalvo] tai [Ohut paperi]) kohdassa Erikoispaperi.

Käyttöpaneelin näyttö

5. Määritä paperin koko ja sitten paina [OK].

6. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.