Afsendelse af en gemt fil

Dette afsnit beskriver, hvordan du lagrer og håndterer faxdokumenter i dokumentserveren.

Dokumentserveren kan gemme dokumenter fra forskellige programmer.

De dokumenter, der gemmes ved brug af faxfunktionen, kan sendes via fax.

Når du gemmer et dokument i dokumentserveren, har du mulighed for følgende:

Du kan sende og udskrive flere gemte dokumenter som et enkelt dokument og samtidig sende dem med scannede originaler. Følg fremgangsmåden, der er beskrevet under [Vælg gemt fil], når du vil sende eller udskrive gemte dokumenter.

Illustration af lagring af et dokument

Relaterede emner

Lagring af et dokument
Afsendelse af gemte dokumenter
Udskrivning af gemte dokumenter
Ændring af gemte dokumentoplysninger
Sletning af et gemt dokument