Afsendelse af gemte dokumenter

Maskinen sender dokumenter, der er gemt med faxfunktionen i dokumentserveren.

Dokumenter, der er gemt i dokumentserveren, kan sendes igen og igen, indtil de slettes. Når de er sendt, gemmes dokumenterne i dokumentserveren.

Vigtigt

1. Tryk på [Vælg gemt fil].

Illustration af kontrolpanelet

2. Vælg de dokumenter, der skal sendes.

Illustration af kontrolpanelet

Når du vælger flere dokumenter, sendes de i den rækkefølge, de blev valgt.

• Tryk på [Kø] for at ændre rækkefølgen af de dokumenter, der skal sendes.

• Tryk på [Filnavn] for at placere dokumenterne i alfabetisk rækkefølge.

• Tryk på [Brugernavn] for at placere dokumenterne i rækkefølge efter programmeret brugernavn.

• Tryk på [Dato] for at placere dokumenterne i rækkefølge efter programmeret dato.

Tryk på [Detaljer] for at få flere oplysninger om gemte dokumenter.

Tryk på tasten Miniaturebill. for at skifte til miniaturebilledvisning.

3. Hvis du vælger et dokument med et password, skal du indtaste dette password og derefter trykke på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis dokumentet ikke har et password, skal du fortsætte til punkt 4.

4. Hvis du vil føje originaler til de gemte dokumenter og sende dem sammen, skal du trykke på [Original plus Gemt fil] eller [Gemt filplus Original].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du kun vil sende gemte dokumenter, skal du fortsætte til punkt 5.

Når der trykkes på [Original plus Gemt fil], sender maskinen originalerne og derefter de gemte filer. Når der trykkes på [Gemt fil plus Original], sender maskinen de gemte filer og derefter originalerne.

5. Tryk på [OK].

6. Angiv destinationen, og tryk derefter på tasten [Start].

Hvis du vil føje en original til de gemte dokumenter, skal du placere originalen og derefter vælge de ønskede scanningsindstillinger.

De tilføjede originaler gemmes ikke.

Relaterede emner

Angivelse af dokumenter fra [Filliste]
Angivelse af dokumenter med [Brugernavn]
Angivelse af dokumenter med [Filnavn]
Visning af eksempel