Udskrivning af gemte dokumenter

Med denne funktion kan du udskrive dokumenter, der er gemt i dokumentserveren.

Du kan også nøjes med at udskrive den første side af originalen for at kontrollere indholdet.

Vigtigt

1. Tryk på [Vælg gemt fil].

Illustration af kontrolpanelet

2. Vælg det dokument, der skal udskrives.

Illustration af kontrolpanelet

Tryk på tasten Miniaturebill. for at skifte til miniaturebilledvisning.

3. Hvis du vælger et dokument med et password, skal du indtaste dette password og derefter trykke på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis dokumentet ikke har et password, skal du fortsætte til punkt 4.

4. Tryk på [Udskriv fil] eller [Udskriv 1. side].

Når du trykker på [Udskriv fil], udskriver maskinen alle siderne. Når du trykker på [Udskriv 1. side], udskriver maskinen kun den første side.

Tryk på [Udskriv 2 sider] for at udskrive på begge sider. Når flere filer er angivet, udskrives de pr. fil.

Annullér udskrivningen ved at trykke på [Stop udskrivning].

5. Tryk på tasten [Start].

Når kun den første side udskrives, udskrives filnavnet øverst på siden.

Hvis du vil annullere udskrivning, efter at du har trykket på tasten [Start] , skal du trykke på [Stop udskrivning].

6. Tryk på [Annullér].