Sletning af dokumenter i informationsbokse

Dette afsnit forklarer, hvordan du sletter en fil, der er gemt i en informationsboks.

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Gem / slet / udskriv informationsboksfil].

3. Tryk på [Slet].

4. Vælg boksen med den fil, der skal slettes.

Illustration af kontrolpanelet

5. Hvis der er angivet en adgangskode til boksen, skal du indtaste den og derefter trykke på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet], før du trykker på [OK], og derefter prøve igen.

Hvis du vil annullere indtastning af en adgangskode, skal du trykke på [Annullér]. Displayet vender tilbage til visningen i trin 4.

6. Tryk på [Ja].

Tryk på [Nej] for at stoppe sletningen. Displayet vender tilbage til visningen i trin 4.

Gentag fra trin 4, hvis du vil udskrive en anden fil, der er gemt i en anden boks.

7. Tryk to gange på [Afslut].