Ændring af gemte dokumentoplysninger

Du kan ændre gemte dokumenters filnavn, brugernavn og password.

Hvis du vil ændre et gemt dokument, skal du slette det dokument, du ikke længere har brug for, og derefter programmere et nyt dokument.

1. Vælg [Vælg gemt fil].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Styr / slet fil], og vælg det dokument, der skal ændres.

Illustration af kontrolpanelet

3. Hvis du vælger et dokument med password, skal du indtaste det pågældende password og derefter trykke på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis den valgte fil ikke har et password, skal du gå videre til punkt 4.

4. Nu kan du ændre oplysningerne for det gemte dokument.

Tryk på tasterne for de punkter, du vil ændre.

Illustration af kontrolpanelet

5. Tryk på [Afslut].

Relaterede emner

Ændring af et brugernavn
Ændring af filnavn
Ændring af password