Printerstatusmelding via e-mail

Als een papierlade leeg is of als papier vast komt te zitten, wordt er een waarschuwing per e-mail verzonden naar de geregistreerde adressen om de printerstatus door te geven.

Voor deze melding kunt u de instellingen maken voor e-mailberichtgeving.

U kunt de timing en de inhoud van de e-mailberichten instellen.

Belangrijk

U kunt uzelf op de hoogte laten stellen van de volgende gebeurtenissen:

1. Meld u aan in Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie].

3. Klik op [E-mail] in het gebied [Apparaatinstellingen].

4. Stel het volgende in:

• Items in de kolom Ontvangst: stel datgene in wat noodzakelijk is voor het zenden en ontvangen van e-mail.

• Items in de kolom SMTP: Configureer de SMTP-server. Controleer uw mailomgeving en specificeer vervolgens de benodigde items. U kunt ook mailverificatie uitvoeren voor de SMTP-server.

• Items in de kolom POP voor SMTP: configureer de POP-server. Controleer uw mailomgeving en specificeer de benodigde items. U kunt ook mailverificatie uitvoeren voor de POP-server.

• Items in de kolom POP3/IMAP4: configureer de POP3- of IMAP4-server. Controleer uw mailomgeving en specificeer vervolgens de nodige items.

• Items in de kolom e-mailontvangstpoort: configureer de poort die moet worden gebruikt voor toegang tot de mailserver.

• Items in de kolom Fax E-Mail Account: specificeer deze items als u e-mailmelding op verzoek wilt gebruiken.

5. Klik op [OK].

6. Klik op [Uitloggen].

7. Sluit Web Image Monitor af.

Verwante onderwerpen

Automatische E-mailmelding
E-mailmelding op verzoek
Mailverificatie
Sturen E-mailmelding