Gebruik van Web Image Monitor

Met behulp van Web Image Monitor kunt u de status van het apparaat controleren en de instellingen wijzigen.

Beschikbare bewerkingen

De volgende bewerkingen kunnen vanaf een afstand worden verricht met Web Image Monitor vanaf een clientcomputer.

• Weergave van de apparaatstatus of instellingen

• Het controleren van de status/loggegevens van de afdruktaak

• Het controleren, wijzigen, afdrukken of verwijderen van afdruktaken die zijn opgeslagen in de Document Server.

• Lopende afdruktaken onderbreken

• Het apparaat resetten

• Het Adresboek beheren

• Apparaat-instellingen uitvoeren

• Netwerkprotocolinstellingen uitvoeren

• Security-instellingen uitvoeren

Het apparaat configureren

U heeft TCP/IP nodig om de bewerkingen van Web Image Monitor te kunnen uitvoeren. Nadat het apparaat is geconfigureerd voor gebruik van TCP/IP, worden de bewerkingen van Web Image Monitor beschikbaar.

Geadviseerde webbrowser

• Windows:

Internet Explorer 5.5 SP2 of hoger

Firefox 1.0 of hoger

• Mac OS:

Firefox 1.0 of hoger

Safari 1.0, 1.2, 2.0 (412.2) of hoger

Web Image Monitor ondersteunt schermlezersoftware. We raden JAWS 7.0 of een latere versie aan.

Verwante onderwerpen

Weergave Toppagina
Wanneer gebruikersverificatie is ingesteld
Menu's en modi
Toegang in de Beheerdermodus
Lijst met Instellingsitems
Weergeven Web Image Monitor Help