Automatische E-mailmelding

1. Meld u aan in Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik op [Configuratie] in het menugebied en klik vervolgens op [Automatische E-mailmelding] in het gebied [Apparaatinstellingen].

Het dialoogvenster voor het maken van meldingsinstellingen verschijnt.

3. Stel het volgende in:

• Items in de kolom Meldingsbericht: u kunt dit naar wens instellen, bijvoorbeeld de plaats van het apparaat en de contactinformatie van de servicedienst.

• Items in de kolom Te melden groepen: adressen voor e-mailmelding kunnen zo nodig worden gegroepeerd.

• Items in de kolom Selecteer Groepen/Items om te melden: kies groepen voor ieder soort berichtgeving zoals status van het apparaat en storing.

Klik op [Bewerken] naast [Gedetailleerde instellingen van elk item] om voor deze items gedetailleerde instellingen te maken.

4. Klik op [OK].

5. Klik op [Uitloggen].

6. Sluit Web Image Monitor af.