E-mailmelding op verzoek

1. Meld u aan in Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik op [Configuratie] in het menugebied en klik vervolgens op [E-mailmelding op verzoek] in het gebied [Apparaatinstellingen].

Het dialoogvenster voor het maken van meldingsinstellingen verschijnt.

3. Stel het volgende in:

• Kolom Meldingonderwerp: voer een hoeveelheid tekst in die moet worden ingevoerd op de onderwerpregel van e-mails ter beantwoording.

• Items in de kolom Meldingsbericht: u kunt dit naar wens instellen, bijvoorbeeld de plaats van het apparaat en de contactinformatie van de servicedienst.

• Items in de kolom Toegang beperking voor informatie: kies of de toegang moet worden beperkt op basis van een bepaalde informatiecategorie.

• Items in de kolom Te ontvangen E-mailadres-/Domeinnaaminstellingen: voer een e-mailadres in of een domeinnaam om informatie op te vragen via e-mail en om e-mail ter beantwoording te ontvangen.

4. Klik op [OK].

5. Klik op [Uitloggen].

6. Sluit Web Image Monitor af.