Mailverificatie

U kunt mailverificatie configureren om onrechtmatig gebruik van de mail-server te voorkomen.

SMTP-verificatie

Specificeer hier de SMTP-verificatie.

Wanneer mail naar de SMTP-server wordt gestuurd wordt er een verificatie uitgevoerd door het SMTP AUTH-protocol en door de opsteller van de mail te vragen om gebruikersnaam en wachtwoord. Dit ter voorkoming van illegaal gebruik van de SMTP-server.

1. Meld u aan in Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik op [Configuratie] in het menugebied en klik vervolgens op [E-mail] in het gebied [Apparaatinstellingen].

3. Maak de volgende instellingen in de SMTP-kolom:

• SMTP Servernaam: Voer het IP-adres of de hostnaam van de SMTP-server in

• SMTP-poortnummer: Voer het poortnummer in dat gebruikt moet worden wanneer e-mail naar de SMTP-server gestuurd wordt.

• SMTP verificatie: hiermee schakelt u de SMTP verificatie in en uit.

• SMTP Verificatie: E-mailadres: voer het e-mailadres in.

• Gebruikersnaam SMTP Verificatie: voer de SMTP-accountnaam in.

• Wachtwoord SMTP Verificatie: om het wachtwoord voor SMTP AUTH in te stellen of te wijzigen.

• SMTP Verificatiecodering: kies of het wachtwoord moet worden gecodeerd of niet.

[Codering]-[Automatisch selecteren]: als PLAIN, LOGIN, CRAM-MD5 of DIGEST-MD5 wordt gebruikt als verificatiemethode.

[Codering]-[Actief]: als CRAM-MD5 of DIGEST-MD5 wordt gebruikt als verificatiemethode.

[Codering]-[Inactief]: als PLAIN of LOGIN wordt gebruikt als verificatiemethode.

4. Klik op [OK]

5. Klik op [Uitloggen].

6. Sluit Web Image Monitor af.

POP voor SMTP-verificatie

Kies of er moet worden aangemeld op de POP3-server voordat er e-mail wordt verzonden.

1. Meld u aan in Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik op [Configuratie] in het menugebied en klik vervolgens op [E-mail] in het gebied [Apparaatinstellingen].

3. Maak de volgende instellingen in de kolom POP voor SMTP:

• POP voor SMTP: hiermee schakelt u POP voor SMTP in en uit.

• POP E-mailadres: voer het e-mailadres in.

• POP Gebruikersnaam: voer de POP-accountnaam in.

• POP Wachtwoord: om het POP-wachtwoord in te stellen of te wijzigen.

• Time-outinstellingen na POP Verificatie: voer de tijd in die beschikbaar is voordat er een verbinding tot stand wordt gebracht met de SMTP-server nadat de aanmelding op de POP-server heeft plaatsgevonden.

4. Klik op [OK].

5. Klik op [Uitloggen].

6. Sluit Web Image Monitor af.