Hur man ansluter till gränssnitten

Detta avsnitt beskriver hur du identifierar maskinens gränssnitt och ansluter maskinen enligt nätverksmiljön.

FÖRSIKTIGT

• En nätverkssladd med ferritkärna måste användas för att minska yttre störningar.

Bild över hur man ansluter till gränssnitten (numrerade detaljer)

1. IEEE 1284-port (tillval)

Port för anslutning av IEEE 1284-kabel

2. USB 2.0-port

Port för anslutning av USB 2.0-kabel

3. 10BASE-T/100BASE-TX port

Port för anslutning av 100BASE-TX eller 10BASE-T-kabel

4. Trådlös LAN-port (tillval)

Port för användning av trådlöst LAN

5. Gigabit Ethernet-port (tillval)

Port för anslutning av 1000BASE-T, 100BASE-TX, eller 10BASE-T-kabel

Obs

• Dessa två tillval kan inte anslutas samtidigt: IEEE 1284-gränssnittskort, trådlöst nätverkskort.