Ansluta till USB-gränssnitt

Det här avsnittet beskriver hur man ansluter USB 2.0 gränssnittskabeln till USB 2.0-porten.

FÖRSIKTIGT

• Rätt skyddade och jordade kablar och anslutningar måste användas för anslutning till en värddator (och/eller yttre) för att emissionsgränsen ska uppnås.

1Anslut USB 2.0-kabel till USB 2.0-porten.

Bild av hur man ansluter en USB-gränssnittskabel.

2Anslut den andra änden till USB 2.0-porten på värddatorn.

Obs

• Det följer ingen USB-gränssnittskabel med den här maskinen. Kontrollera att du köper en kabel som passar maskinen och din dator.

• USB2.0-gränssnittskort stöds av Windows Me/2000/XP, Windows Server 2003, Mac OS X 10.3.3 eller senare.

• För Windows Me:

Kontrollera att du installerar USB Skrivarstöd. När det används med Windows Me är endast en hastighet jämförbar med USB 1.1 möjlig.

• För Mac OS:

För att man ska kunna använda Macintosh, måste maskinen vara utrustad med en PostScript 3-enhet (tillval). När den används med en Mac OS X 10.3.3 eller senare stöds en överföringshastighet för USB 2.0.

• För mer information om installation av skrivardrivrutinen, se Handbok för skrivare.