Hur man ansluter till IEEE 1284-gränssnittet

Det här avsnittet beskriver hur man ansluter IEEE 1284-gränssnittskabeln till IEEE 1284-gränssnittskortet.

FÖRSIKTIGT

• Rätt skyddade och jordade kablar och anslutningar måste användas för anslutning till en värddator (och/eller yttre) för att emissionsgränsen ska uppnås.

1Kontrollera att huvudströmbrytaren på maskinen är frånslagen.

2Slå av värddatorns huvudströmbrytare.

3Anslut IEEE 1284-kabeln till IEEE 1284-porten.

Bild av hur man ansluter IEEE 1284-gränssnittskabeln

4Anslut den andra änden av kabeln till gränssnittskontakten på värddatorn.

Kontrollera formen på datorns kontakt. Anslut kabeln väl.

5Slå på maskinens huvudströmbrytare.

6Slå på värddatorn.

När man använder Windows 95/98/Me/2000/XP eller Windows Server 2003 kan en installationsskärm för skrivardrivrutinen visas när man slår på datorn. Om så sker, tryck på [Avbryt] på skärmen.

Obs

• För mer information om hur du sätter på huvudströmbrytaren, se Om den här maskinen.

• För mer information om installation av skrivardrivrutinen, se Handbok för skrivare.