Ansluta till trådlöst LAN-gränssnitt

Det här avsnittet beskriver hur man ansluter till det trådlösa LAN-gränssnittet.

Obs

• Kontrollera inställningarna för IPv4-adressen och subnätmasken eller IPv6-adressen.

• För mer information om hur du ställer in IPv4-adressen och subnet-mask från maskinens kontrollpanel, se "Gränssnittsinställningar".

• Innan den här maskinen används med trådlöst LAN-gränssnitt måste man välja [Trådlöst LAN] i [LAN-typ].