Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

SmartDeviceMonitor for Client gebruiken

SmartDeviceMonitor for Client is een toepassing met functies zoals het controleren van peer-to-peer-afdrukken. We raden aan deze toepassing te installeren op de clientcomputer. SmartDeviceMonitor for Client is vereist wanneer u moet afdrukken via een netwerk in een Windows 98/Me-omgeving.

Belangrijk

Wat kunt u ermee doen?

Met SmartDeviceMonitor for Client heeft u de volgende opties

• Peer-to-peer-afdrukken

• Afdrukopdrachten rechtstreeks naar de netwerkprinter sturen zonder tussenkomst van een print server.

• Afdrukken met behulp van een alternatieve printer afgedrukt wanneer er op de opgegeven printer te veel opdrachten in de wacht staan of wanneer het afdrukken wordt belemmerd door een fout (Herstelafdrukken).

• Meerdere afdruktaken toewijzen aan meerdere printers (Parallel afdrukken).

• Voorafgaande groepsregistratie uitvoeren van printers die zijn opgegeven voor herstelafdrukken of parallel afdrukken.

• Foutmeldingen ontvangen wanneer een fout optreedt op het apparaat tijdens het afdrukken of het verzenden van een opdracht.

• Controlefunctie

• De apparaatstatus controleren, zoals de resterende hoeveelheid papier tijdens het afdrukken.

• Tegelijkertijd meerdere apparaten in gebruik controleren.

• De netwerkinstellingen van het apparaat en de systeemconfiguratie controleren.

• Melding ontvangen wanneer het afdrukken is voltooid.

• Maximaal 100 van uw afdrukopdrachten bekijken.

Verwante onderwerpen

Apparaten controleren
Melding via SmartDeviceMonitor for Client gebruiken
De instellingen voor apparaatcontrole opgeven
De apparaatstatus weergeven
Wanneer u IPP gebruikt met SmartDeviceMonitor for Client