Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De apparaatstatus weergeven

U kunt de apparaatstatus weergeven.

1. Start SmartDeviceMonitor for Client.

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van SmartDeviceMonitor for Client.

De apparaatstatus wordt aangegeven via het pictogram van SmartDeviceMonitor for Client in de taakbalk.

3. U kunt de status in detail weergeven door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram van SmartDeviceMonitor for Client en het apparaat te selecteren dat u wilt controleren.

4. Klik op [Printer].

Er wordt een dialoogvenster weergegeven met de apparaatstatus.