InhoudVorige

Werken met de HTML-handleidingen

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u werkt met de HTML-handleidingen.

# Er worden voorbeeldscreenshots gebruikt.

Navigeren op het scherm

Navigeren op het scherm

1

Alle titels

Hiermee toont u een lijst met alle titels van de handleiding.

2

Inhoud

Hiermee toont u de inhoudsopgave van de handleiding.

3

Terug

Terug naar de vorige pagina.

4

Vorige

Hiermee gaat u naar de vorige pagina (volgens de titelvolgorde).

5

Volgende

Hiermee gaat u naar de volgende pagina (volgens titelvolgorde).

6

Link naar pagina

Hiermee gaat u naar de overeenkomstige HTML-pagina (onderstreping geeft aan dat het om een hyperlink gaat.)

7

Boven aan pagina

Hiermee komt u boven aan de huidige pagina.

# Als de pagina referenties bevat, verschijnen deze onder in de pagina.

Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt.

Waarschuwing

Geeft aan dat het om belangrijke veiligheidsinstructies gaat.
Als u deze instructies negeert, kan letsel of fatale afloop het gevolg zijn. Lees deze instructies zorgvuldig door.
U vindt ze in het gedeelte "Veiligheidsinformatie".

Voorzichtig

Geeft aan dat het om belangrijke veiligheidsinstructies gaat.
Als u deze instructies negeert, kan licht tot middelzwaar letsel het gevolg zijn, of schade aan de machine of eigendommen. Lees deze instructies zorgvuldig door.
U vindt ze in het gedeelte "Veiligheidsinformatie".

Belangrijk

Let op deze punten tijdens het gebruik. Het symbool verwijst ook naar uitleg over mogelijke oorzaken van papierstoringen, beschadigde originelen of verlies van gegevens. Lees deze instructies zorgvuldig door.

Opmerking

Aanvullende uitleg van de functies van de machine en instructies om gebruikersfouten te verhelpen.

Meer informatie

Dit symbool vindt u aan het eind van een gedeelte.
Het geeft aan waar u meer relevante informatie kunt vinden.

Geeft aan dat het om een toets of knop gaat.