Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
GelSprinter GX 3000S Gebruikershandleiding
Lees dit eerst
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u deze handleiding gebruikt, en vindt u de betekenis van de symbolen in de handleiding.In dit hoofdstuk leest u tevens de namen en functies van de onderdelen van het apparaat.
Aan de slag
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u alles klaarmaakt voor afdrukken.
De instellingen van het apparaat invoeren en aanpassen
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de instellingen van het apparaat invoert en aanpast.
De afdrukfunctie gebruiken
In dit hoofdstuk wordt de afdrukfunctie uitgelegd.
De kopieerfunctie gebruiken
In dit hoofdstuk wordt de kopieerfunctie uitgelegd.
De scanfunctie gebruiken
In dit hoofdstuk wordt de scanfunctie uitgelegd.
Problemen oplossen
Dit hoofdstuk helpt u bij het oplossen van veelvoorkomende problemen en legt uit hoe u printcartridges en andere verbruiksgoederen vervangt.
De apparaatstatus controleren
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de apparaatinstellingen en -status over het netwerk achterhaalt.
Onderhoud
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de machine onderhoudt en worden waarschuwingen voor gebruik gegeven.
Bijlage
Dit hoofdstuk bevat de specificaties van het apparaat en de opties.