Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De instellingen voor apparaatcontrole opgeven

Gebruik SmartDeviceMonitor for Client om de status van het apparaat te controleren.

Wanneer u SmartDeviceMonitor for Client wilt gebruiken, moet u de volgende instellingen opgeven:

1. Start SmartDeviceMonitor for Client.

Het pictogram van SmartDeviceMonitor for Client wordt weergegeven in de taakbalk.

Dit wordt niet weergegeven wanneer u klikt op [Dit bericht niet meer weergeven].

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van SmartDeviceMonitor for Client en selecteer het apparaat dat u wilt controleren in het snelmenu.

3. Als het apparaat dat u wilt controleren niet wordt weergegeven, selecteert u [Eigenschappen] in het snelmenu.

Het dialoogvenster [SmartDeviceMonitor for Client - Instellingen] wordt weergegeven.

4. Selecteer het apparaat dat u wilt controleren en schakel het selectievakje [Te controleren] in het gebied [Instellingen] in.

Als u het selectievakje [Taakbalk pictogram weergeven tijdens afdrukken] inschakelt, kunt u de apparaatstatus laten weergeven in het SmartDeviceMonitor for Client-pictogram in de taakbalk.

5. Klik op [OK].

Het dialoogvenster [ SmartDeviceMonitor for Client- Instellingen] wordt gesloten en het geselecteerde apparaat wordt gecontroleerd.