Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De verbindingsmethode bevestigen

Het apparaat ondersteunt zowel een lokale verbinding als een netwerkverbinding.

Voordat u het stuurprogramma installeert, moet u controleren hoe het apparaat is aangesloten. Volg de installatieprocedure voor de driver die hoort bij de betreffende verbindingsmethode.

Lokale verbinding

Als het apparaat via USB is aangesloten, installeert u de benodigde software door op "Snelinstallatie voor USB" en "RPCS Raster Printer Driver" te klikken op de meegeleverde cd-rom.

Installatietoets

Geïnstalleerde software

[Snelle installatie voor USB]

Printerstuurprogramma

TWAIN-stuurprogramma

Gebruikershandleiding

Netwerkverbinding

Als het apparaat via het netwerk is aangesloten, installeert u de benodigde software door de meegeleverde cd-rom in de computer te plaatsen en op [Snelinstallatie voor Netwerk], [RPCS Raster Printer Driver], [TWAIN Driver voor Netwerk], [LAN-Fax Driver voor Netwerk] en [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client] te klikken.

• Klik op [Snelinstallatie voor Netwerk] voor het installeren van het printerstuurprogramma, SmartDeviceMonitor for Client en de gebruikershandleiding.

• Klik op [RPCS Raster Printer Driver] als u alleen het printerstuurprogramma wilt installeren.

• Klik op [TWAIN Driver voor Netwerk] als u alleen het TWAIN-stuurprogramma wilt installeren.

• Klik op [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client] als u alleen SmartDeviceMonitor for Client wilt installeren.

Installatietoets

Geïnstalleerde software

[Snelle installatie voor netwerk]

Printerstuurprogramma

SmartDeviceMonitor for Client

Gebruikershandleiding

[RPCS Printer driver]

Printerstuurprogramma

[TWAIN Driver voor Network]

TWAIN-stuurprogramma

[DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client]

SmartDeviceMonitor for Client