Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Snelle installatie voor netwerk

Volg de onderstaande procedure voor het installeren van het printerstuurprogramma, DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client en de gebruikershandleiding.

Belangrijk

  1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom "Drivers, Manual & Utilities" in het cd-romstation.

  2. Sluit alle andere geopende toepassingen af.

  3. Selecteer een taal voor de interface en klik vervolgens op [OK].

    De volgende talen zijn beschikbaar:

    Dansk (Deens), Deutsch (Duits), English (Engels), Espanol (Spaans), Francais (Frans), Italiano (Italiaans), Nederlands (Nederlands), Norsk (Noors), Portugues (Portugees), Svenska (Zweeds).

    De standaardinterfacetaal is Engels.

  4. Klik op [Snelinstallatie voor Netwerk].

  5. Lees de licentieovereenkomst, klik op [Ik ga akkoord met de overeenkomst.] en klik vervolgens op [Volgende >].

  6. Er wordt gezocht naar de netwerkprinter. Als het selectiedialoogvenster wordt weergegeven, selecteert u het printermodel dat u wilt gebruiken, en klikt u op [Installeren].

    Het installeren begint

    Als de printer niet wordt gevonden, en alleen printerpoort in het dialoogvenster wordt weergegeven, is het IP-adres van het apparaat niet ingesteld, of zijn de computer en het apparaat niet onderdeel van hetzelfde netwerkdeel. Controleer voordat u de software installeert het IP-adres en de netwerkindeling van het apparaat. Selecteer anders "Printerpoort" in het dialoogvenster en installeer het printerstuurprogramma. Als u dit doet, wordt SmartDeviceMonitor for Client niet tegelijk geïnstalleerd. Installeer het later en configureer vervolgens de poort.

  7. Klik op [Voltooien].

    Het printerstuurprogramma, de gebruikershandleiding en DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client worden nu geïnstalleerd.

Opmerking

Verwijzing