Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Snelle installatie voor USB

Volg de onderstaande procedure voor het installeren van het printerstuurprogramma, het TWAIN-stuurprogramma en de gebruikershandleiding.

Belangrijk

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom "Drivers, Manual & Utilities" in het cd-romstation.

2. Sluit alle toepassingen die momenteel actief zijn.

Wanneer u Windows start, kan de wizard Nieuwe hardware worden weergegeven. Klik in dit geval op [Annuleren]. Controleer opnieuw of de stroom is uitgeschakeld.

3. Selecteer een taal voor de interface en klik vervolgens op [OK].

De volgende talen zijn beschikbaar:

Dansk (Deens), Deutsch (Duits), English (Engels), Espanol (Spaans), Francais (Frans), Italiano (Italiaans), Nederlands (Nederlands), Norsk (Noors), Portugues (Portugees), Svenska (Zweeds).

De standaardinterfacetaal is Engels.

4. Klik op [Snelinstallatie voor USB].

5. Lees de licentieovereenkomst, klik op [Ik ga akkoord met de overeenkomst.] en klik vervolgens op [Volgende >].

6. Controleer of de spanning is uitgeschakeld en klik vervolgens op [Volgende >].

7. Controleer nogmaals of de spanning is uitgeschakeld en klik vervolgens op [Volgende >].

8. Zorg dat de computer en het apparaat goed zijn aangesloten en druk vervolgens op de toets [Aan/uit].

Het installeren begint.

Als de aansluiting op de computer niet kan worden bevestigd, stelt u de poort opnieuw in nadat de installatie is voltooid.

9. Geef aan of Status Monitor automatisch moeten worden geopend en klik vervolgens op [Volgende >].

10. Controleer het resultaat van de installatie en klik vervolgens op [Volgende >].

Installeer de gebruikershandleiding.

11. Klik op [Voltooien].

Het printerstuurprogramma, het TWAIN-stuurprogramma en de gebruikershandleiding worden nu geïnstalleerd.