Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client (netwerk) installeren

Volg de onderstaande procedure voor het installeren van DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client.

Belangrijk

U kunt SmartDeviceMonitor for Client op een van de twee volgende manieren installeren:

Volledige installatie

Hiermee installeert u alle modules.

Aangepaste installatie

Hiermee selecteert u welke modules u installeert.

In dit gedeelte wordt de procedure voor volledige installatie uitgelegd.

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom "Drivers, Manual & Utilities" in het cd-romstation.

2. Sluit alle andere geopende toepassingen af.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De volgende talen zijn beschikbaar:

Dansk (Deens), Deutsch (Duits), English (Engels), Espanol (Spaans), Francais (Frans), Italiano (Italiaans), Nederlands (Nederlands), Norsk (Noors), Portugues (Portugees), Svenska (Zweeds). De standaardtaal is Engels.

4. Klik op [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

Het installatieprogramma van SmartDeviceMonitor for Client wordt gestart.

5. Selecteer de taal die moet worden gebruikt bij de installatie en klik vervolgens op [Volgende >].

6. Klik op [Volgende >].

7. De licentieovereenkomst voor de software wordt weergegeven in het dialoogvenster [<Licentie-overeenkomst>]. Nadat u de overeenkomst heeft gelezen, klikt u op [Ja] om deze te accepteren.

8. Klik op [Volledige installatie].

9. Selecteer de map waarin u de bestanden wilt installeren en klik op [Volgende >].

10. Registreer de programmamap.

11. Klik op [Volgende >].

12. Controleer de aangegeven instelling en klik vervolgens op [Volgende >].

13. Klik op [Voltooid].

Start de computer na de installatie van SmartDeviceMonitor for Client opnieuw op wanneer u hierom wordt gevraagd.

Opmerking