Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het TWAIN-stuurprogramma (netwerk) installeren

Volg de onderstaande procedure om alleen het TWAIN-stuurprogramma te installeren. Als u de TWAIN-scannerfunctie wilt gebruiken, moet u het TWAIN-stuurprogramma op de clientcomputer installeren.

Belangrijk

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom "Drivers, Manual & Utilities" in het cd-romstation.

2. Sluit alle toepassingen die momenteel actief zijn.

3. Selecteer een taal voor de interface en klik vervolgens op [OK].

De volgende talen zijn beschikbaar:

Dansk (Deens), Deutsch (Duits), English (Engels), Espanol (Spaans), Francais (Frans), Italiano (Italiaans), Nederlands (Nederlands), Norsk (Noors), Portugues (Portugees), Svenska (Zweeds). De standaardtaal is Engels.

4. Klik op [TWAIN Driver voor Netwerk].

5. Lees de licentieovereenkomst, klik op [Ik ga akkoord met de overeenkomst.] en klik vervolgens op [Volgende >].

6. Voer het IP-adres van het apparaat in het dialoogvenster [MFP IP-adres] in en klik vervolgens op [OK].

7. Controleer het resultaat van de installatie en klik vervolgens op [Voltooien].

Opmerking

Verwijzing

Verwante onderwerpen

[I/O TYPE] opgeven