Als een bericht verschijnt tijdens het gebruik van de documentserver

Bekijk de beschrijvingen van de meldingen die worden weergegeven voor de kopieerfunctie voor meer informatie over de berichten die worden weergegeven tijdens het afdrukken van een document.

Als er een melding verschijnt tijdens het gebruik van de kopieerfunctie

Meldingen

Voorwaarde

Oplossing en verwijzing

“Kan de map niet verwijderen, omdat het vergrendelde bestanden bevat. Neem contact op met de bestandsbeheerder.”

De map bevat een vergrendeld document.

Vraag aan de bestandsbeheerder om het document te ontgrendelen. De bestandsbeheerder kan documenten ontgrendelen.

Toegangsrechten opgeven voor documenten die zijn opgeslagen op de documentserver

“Kan geen voorvert. mk van deze pag.”

De indeling van de bestandsgegevens is beschadigd.

Druk op [Bevestig.] om het voorbeeldscherm zonder een miniatuurweergave weer te geven. Als de afbeeldingsgegevens uit meerdere pagina's bestaan, drukt u op [Paginaweergave veranderen] om een andere pagina weer te geven.

“Tijdschrift- of boekjesmodus kan niet worden gebruikt bij gegevens die werden opgeslagen met verschillende functies. ”

Een document dat is gescand in de kopieerfunctie en een document dat is opgeslagen in de afdrukfunctie zijn samen geselecteerd en daarnaast is [Boekje] of [Tijdschrift] opgegeven.

U kunt [Boekje] of [Tijdschrift] niet selecteren voor het document dat gegevens bevat die zijn opgeslagen in de verschillende functies.

“De geselecteerde map is vergrendeld. Neem contact op met de bestandsbeheerder.”

Er is 10 keer een foutief wachtwoord ingevoerd tijdens het uitvoeren van een bewerking op een met een wachtwoord beveiligde map. De map is vergrendeld.

Vraag aan de bestandsbeheerder om de map te ontgrendelen. De bestandsbeheerder kan mappen ontgrendelen.

Mappen beheren als bestandsbeheerder