Als er een melding verschijnt tijdens het gebruik van de kopieerfunctie

Meldingen

Voorwaarde

Oplossing en verwijzing

"Kan papier van deze afmeting niet XXX."

"XXX is niet beschikbaar voor dit papierformaat."

(“2-zijdige kopie” of de naam van de opgegeven afwerking wordt weergegeven in plaats van XXX)

Er is een papierformaat opgegeven waar niet dubbelzijdig op kan worden gekopieerd of de opgegeven afwerking wordt niet ondersteund door het papierformaat.

Controleer de ondersteunde papierformaten voor dubbelzijdig kopiëren en het opgegeven afwerkingstype en plaats papier dat wel wordt ondersteunt.

Lijst van specificaties

“Max. aantal vellen dat kan worden gebruikt is bereikt. Het kopiëren zal gestopt worden.”

Als de beperking voor het aantal kopieën is ingeschakeld, werd het kopiëren geannuleerd omdat het aantal van de gebruiker de bovengrens overschreed die is toegelaten voor de gebruiker.

Raadpleeg de gebruikersbeheerder voor details over de beperking van het aantal kopieën. De gebruikersbeheerder kan de limiet van het aantal kopieën wijzigen.

Het maximale afdrukvolumegebruik per gebruiker opgeven

“Plaats de volgende originelen en druk op [Start].”

Duplex kopiëren is gespecificeerd.

Als er niet op beide kanten wordt gekopieerd, vinkt dan de [EnkelzijdigDubbelzijdig] en [DubbelzijdigDubbelzijdig] selectievakjes uit.

“Nietcapaciteit overschreden.”

Het aantal vellen dan kan worden geniet, is overschreden.

Controleer het aantal vellen dat per keer geniet kunnen worden en verlaag het aantal vellen in het origineel dat op het apparaat werd geplaatst.

Lijst van specificaties