Mappen beheren als bestandsbeheerder

Gebruikers met rechten als bestandsbeheerder kunnen gebruikersmappen beheren die met een wachtwoord zijn beveiligd.

De bestandsbeheerder kan onnodige mappen verwijderen, het wachtwoord wijzigen van een gebruiker die het is vergeten en een map ontgrendelen als deze per ongeluk is vergrendeld.

Opmerking

1Meld u op het apparaat aan als bestandsbeheerder.

2Druk in het Home-scherm op [Document Server].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op het scherm van de documentserver op [Map bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Selecteer de gewenste map en druk op de bedieningstoets.

Afbeelding van bedieningspaneel

Illustratie van bedieningspaneel wordt weergegeven bij mappen die met een wachtwoord zijn beveiligd.

• Verwijderen: Verwijdert de map.

U kunt mappen die documenten bevatten die met een wachtwoord zijn beveiligd niet verwijderen. Verwijder het document dat met een wachtwoord is beveiligd voordat u de map verwijdert.

• Wachtwoord wijzigen: Voer een nieuw wachtwoord in.

• Ontgrendelen: ontgrendelt de vergrendelde map. wordt weergegeven voor een vergrendelde map. Wanneer het document is ontgrendeld, verandert in Operation panel screen illustration.

5Druk op [Afsluiten].

6Nadat de bewerking is voltooid, drukt u op [Home] (Illustratie van bedieningspaneel).

7Log uit bij het apparaat.