Onderhoud

In dit gedeelte worden de instellingen in [Onderhoud] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Instellingsitems

Omschrijving

Automatische kleurkalibratie

Wanneer afgedrukte kleuren anders geschakeerd zijn of verschillen van de kleuren in het origineel, kunt u de vorige kleurkalibratie-instelling herstellen of de automatische kleurkalibratie uitvoeren.

Als de afgedrukte kleuren anders zijn

Kleurregistratie

Wanneer er een afwijking in de kleurregistratie voorkomt, kunt u Kleurregistratie uitvoeren.

Als er een afwijking in de kleurregistratie voorkomt