Als er een afwijking in de kleurregistratie voorkomt

U moet de kleurregistratie mogelijk aanpassen na het verplaatsen van het apparaat of herhaaldelijk afdrukken van documenten. Voer [Kleurregistratie] uit om de registratie aan te passen. Het proces voor het aanpassen duurt ongeveer 20 seconden.

Voer [Kleurregistratie] uit in [Gebruikerstools][Onderhoud].

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Onderhoud][Kleurregistratie].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [OK].

4Druk op [Home] (Illustratie scherm bedieningspaneel) na het uitvoeren van de aanpassing.

Opmerking

• Wanneer “De afdruksnelheid wordt nu beperkt, omdat de interne koelventilator actief is”, kan het bericht [Kleurregistratie] niet worden uitgevoerd. Wacht tot het bericht verdwijnt, en voer de functie vervolgens uit.