Weergave/Invoer

In dit gedeelte worden de instellingen bij [Weergave/Invoer] onder [Systeeminstellingen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Weergeven

Instellingsitems

Omschrijving

Helderheid

• Helderheid

Stel de helderheid van het scherm af op het bedieningspaneel.

• Scherm automatisch dimmen als het een tijd niet is gebruikt

Specificeer of de verlichting verlaagd moet worden als een taak al een tijdje niet is uitgevoerd.

• Standaard: [Automatisch dimmen]

Instelling schermkleur

Selecteer de schermkleur van de klassieke toepassing of documentserver.

• Standaardinstelling: [Blauwgrijs]

IP-adres weergeven

Geef aan of het IPv4-adres en de hostnaam van het apparaat op de systeembalk moet worden weergegeven.

• Standaardinstelling: [Niet weergeven]

Functieprioriteit

Geef de modus op die automatisch moet worden weergegeven wanneer de stroom wordt ingeschakeld of wanneer het apparaat enige tijd niet wordt gebruikt.

• Standaardinstelling: [Start]

Verwisselbare talen selecteren

Geef hier de talen op die zijn geregistreerd in [Instellingen][Taal wijzigen] en de widget Taal wijzigen.

Meeteenheid

Geef hier de eenheid van de papiermaat op die op het bedieningspaneel moet worden weergegeven.

Regio A(voornamelijk in Europa en Azië)

• Standaardinstelling: [mm]

RegionB icon(voornamelijk in Noord-Amerika)

• Standaardinstelling: [inch]

Weergave-instellingen toepassing per functie

Geef aan of alle toepassingen met betrekking tot een specifieke functie moeten worden verborgen.

In de standaardinstelling worden alle functies weergegeven.

Instellingen systeembalk

• Weergavetijd banner systeembericht

Geef een tijdsperiode op om een bericht weer te geven en dit te verbergen voordat wordt overgeschakeld naar het volgende bericht.

• Weergavetype

Geef op of de functietoetsen op de systeembalk moeten worden weergegeven of de toetsen en de letters moeten worden vergroot. Wanneer [Functietoetsen weergeven op balk] is opgegeven, kunt u ook opgeven of u de functietoetsen wilt vergroten en markeren.

• Tijd/Resterende toner weergeven

Geef op of u de klok of de resterende hoeveelheid toner wilt weergeven.

Lege pagina's Home-scherm

Geef op of u een lege pagina zonder pictogrammen wilt weergeven als het Home-scherm. U kunt deze functie gebruiken op apparaten waarop RICOH Always Current Technology v1.2 of hoger is geïnstalleerd.

• Standaardinstelling: [Lege pagina's weergeven]

Informatiedialoogvensters automatisch weergeven

Geef op of meldingen automatisch moeten worden weergegeven.

• Standaardinstelling: [Niet weergeven]

Instelhulp toetsen/toetsenbord/invoer

Instellingsitems

Omschrijving

Functietoets-instellingen

Geef de functie op om de functietoets toe te wijzen. De functietoets is als inactief opgegeven.

Als u deze optie instelt op [Aan], geef dan de functies op die aan de functietoetsen moeten worden toegewezen.

• Standaardinstelling: [Uit]

U kunt de weergavenaam wijzigen door [Weergavenaam wijzigen] voor elke functietoets in te stellen op [Wijzigen].

Als u dit doet, blijft de weergavenaam ongewijzigd, zelfs wanneer u de weergavetaal wijzigt. Als u daarentegen [Weergavenaam wijzigen] instelt op [Niet wijzigen], wordt de weergavenaam bij het wijzigen van de weergavetaal gewijzigd naar de naam in de geselecteerde taal.

U kunt deze functie gebruiken op apparaten waarop RICOH Always Current Technology v1.2 of hoger is geïnstalleerd.

• Standaardinstelling: [Niet wijzigen]

Veelgebruikte functies toewijzen aan de functietoetsen

[Terug] toets

Geef aan of de knop [Terug] moet worden gebruikt om terug te keren naar het vorige scherm. De knop [Terug] werkt mogelijk niet, ongeacht deze instelling, afhankelijk van het type toepassing of de weergegeven inhoud.

• Standaardinstelling: [Actief]

Woordenlijst

U kunt woorden in het gebruikerswoordenboek registreren. De geregistreerde woorden worden weergegeven als invoerkandidaten voor het invoeren van tekst op het toetsenbord van het bedieningspaneel. Druk op [Registreren/Wijzigen] rechtsboven in het scherm en sla woorden op.

Deze functie is beschikbaar als [Correctiesuggesties weergeven] is ingesteld op [AAN] bij [Toetsenbord en invoermethoden][Verwisselbare instellingen toetsenbord][Woordenl. toetsenbord bed.-paneel][Tekstcorrectie].

Toetsenbord en invoermethoden

Standaardtoetsenbord

• Hardware

Selecteer of het toetsenbord op het scherm moet worden weergegeven wanneer een extern toetsenbord aan het apparaat is gekoppeld.

• Huidig toetsenbord

Selecteer het toetsenbord dat u wilt gebruiken om tekst in te voeren.

• Standaard: [English (US) - Toetsenbord bedieningspaneel]

Het toetsenbordtype en de toetsenbordinstellingen wijzigen

Verwisselbare instellingen toetsenbord

• Bedieningspaneel toetsenbord

Geef geavanceerde instellingen op voor het toetsenbord van het bedieningspaneel, waaronder de invoertaal en de toetsenindeling.

• iWnn IME

Geef op of iWnn IME wel of niet moet worden geactiveerd.

• iWnn IME instellingen

Geef de instellingen voor iWnn IME op, waaronder de invoertaal en de toetsenindeling.

Gebruikerstekst registreren/wijzigen/verwijderen

Geef woordgroepen op die moeten worden ingevoegd bij het invoeren van tekst. U kunt deze zinnen gebruiken bij klassieke modustoepassingen. Wanneer u een domein, zoals "co.jp" en ".com" of voorlooptekst registreert, kunt u dit gebruiken om het gescande origineel per e-mail te verzenden. U kunt maximaal 40 tekstconstructies registreren.

Toetsherhaling

Geef de periode op om te identificeren dat een toets herhaaldelijk wordt ingedrukt wanneer u op het scherm blijft drukken. De toetsherhalingsfunctie is alleen beschikbaar bij klassieke toepassing of documentserver.

• Standaardinstelling: [Normaal]