Veelgebruikte functies toewijzen aan de functietoetsen

Door veelgebruikte functies toe te wijzen aan de functietoetsen, kunt u schakelen tussen de modi zonder te hoeven terugkeren naar het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • De functietoetsen worden niet weergegeven wanneer ze zijn uitgeschakeld in [Schermfunctie-instellingen].

Weergave/Invoer

U kunt de functies die zijn toegewezen aan de functietoetsen, wijzigen aan de hand van de volgende procedure:

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Systeeminstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Weergave/Invoer][Instelhulp toetsen/toetsenbord/invoer][Instellingen voor functietoetsen].

4Druk op [Functietoets 1], [Functietoets 2] of [Functietoets 3] om op te geven.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de functietoets niet actief is, stelt u [Functietoets] in op [Aan].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [Toegewezen functie].

6Druk op de knop rechts van [Toegewezen functie].

7Selecteer een functie uit de weergegeven lijst en druk vervolgens twee keer op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

8Als u de weergavenaam wilt wijzigen, druk dan op [Weergavenaam wijzigen] en selecteer vervolgens [Wijzigen].

Deze handeling is vereist op apparaten waarop RICOH Always Current Technology v1.2 of hoger is geïnstalleerd.

9Druk op [Weergavenaam].

10Geef de naam op die u wilt weergeven op de functietoets en druk op [OK].

11Nadat de procedure is voltooid, drukt u op [Home] ().