Dubbelzijdig/Combineren

In dit gedeelte worden de instellingen voor [Dubbelzijdig/Combineren] onder [Kopieerapparaat-/Documentservereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

2-zijdig

Instellingsitems

Omschrijving

Origineelrichting in Duplexmodus

(Deze instellingsoptie is alleen beschikbaar wanneer [Kopieerapparaat (klassiek)] wordt gebruikt.)

U kunt de standaardinstelling voor de afdrukrichting van de originelen opgeven wanneer u dubbelzijdige originelen kopieert.

• Standaardinstelling: [Rechts/Links]

Kopierichting in Duplexmodus

(Deze instellingsoptie is alleen beschikbaar wanneer [Kopieerapparaat (klassiek)] wordt gebruikt.)

U kunt de standaardinstelling voor de afdrukrichting van de kopieën opgeven wanneer u dubbelzijdige kopieën maakt.

• Standaardinstelling: [Rechts/Links]

Combineren

Instellingsitems

Omschrijving

Kopieervolgorde in combimodus

U kunt de kopieervolgorde selecteren in de modus Combineren.

Als [Van links nr rechts] wordt geselecteerd:

Afbeelding van kopieervolgorde in combimodus

Als [Van boven naar onder] wordt geselecteerd:

Afbeelding van kopieervolgorde in combimodus
  • Standaardinstelling: [Van links naar rechts]

Een origineel met meerdere pagina's combineren en op een vel papier kopiëren

Scheidingslijn in combimodus

U kunt aangeven of een scheidingslijn moet worden gebruikt bij het kopiëren van meerdere pagina's aan één zijde van het papier. U kunt het type en de kleur selecteren uit zeven kleuren.

Type (effen, onderbroken A, onderbroken B, bijsnijdmarkeringen):

Afbeelding van de scheidingslijn

Door effen of onderbroken lijnen te kiezen, kan er een blanco gebied ontstaan van ongeveer 1,5 mm (0,06 inch) breed langs de scheidingslijn.

• Standaardinstelling: [Geen scheidingslijnen]

Kopie voorblad in combimodus

(Bij apparaten met RICOH Always Current Technology v1.1 wordt dit item alleen ingeschakeld bij gebruik van [Kopieerapparaat (klassiek)].)

U kunt aangeven of u een gecombineerde kopie wilt maken op het voorblad als u de modi Voorblad en Combineren selecteert.

Als [Combineren] wordt geselecteerd:

Afbeelding van Kopiëren Voorkant bij Combineren.

Als [Niet combineren] wordt geselecteerd:

Afbeelding van Kopiëren Voorkant bij Combineren.
  • Standaardinstelling: [Combineren]

Kopiëren op tussenv. in combimodus

(Bij apparaten met RICOH Always Current Technology v1.1 wordt dit item alleen ingeschakeld bij gebruik van [Kopieerapparaat (klassiek)].)

U kunt aangeven of u een gecombineerde kopie op de ingevoegde tussenbladen wilt maken in de modus Tussenvoegen/Hoofdstuk.

Als [Combineren] wordt geselecteerd:

Afbeelding van kopie op tussengevoegde pagina in combimodus

Als [Niet combineren] wordt geselecteerd:

Afbeelding van kopie op tussengevoegde pagina in combimodus
  • Standaardinstelling: [Combineren]

Boek

Instellingsitems

Omschrijving

Richting: Boekje, Tijdschrift

U kunt de afdrukrichting selecteren voor het openen van kopieën die gemaakt zijn met de modus Boekje of Tijdschrift.

• Standaardinstelling: [Links openen]

Gekopieerde pagina's inbinden