De gebruikerscode in het adresboek registreren

Door verificatie via een gebruikerscode op te geven, kunt u het gebruik van elke functie per gebruiker beperken of kunt u de gebruiksstatus bevestigen. Wanneer u verificatie door middel van een gebruikerscode opgeeft, wijst u een gebruikerscode toe aan de gebruiker of groep in het adresboek om de gebruiker of groep die de apparaatfunctie gebruikt, te kunnen identificeren.

U kunt gebruikerscodes registreren voor maximaal 1000 vermeldingen.

Belangrijk

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer een gebruiker of groep in het scherm Adresboek en druk vervolgens op [Bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op het tabblad [Gebruikersbeheer/Overige][Gebruikersbeheer].

4Geef de classificatiecode op en druk daarna op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Gebruikerscode: Voer een 8-cijferige code in. U kunt dezelfde gebruikerscode opgeven voor meerdere gebruikers.

• Beschikbare functies/toepassingen: Selecteer een functie uit de volgende bruikbare functies:

• Kopieerfunctie

• Afdrukfunctie

• Functie Documentserver

• Faxfuncties

• Scanfunctie

• Browserfunctie

5Druk op [OK].

6Nadat de procedure is voltooid, drukt u op [Home] ().