Een gebruikerscode opgeven in het LAN-Fax-stuurprogramma

Wanneer de faxfunctie van het apparaat beperkt wordt door gebruikerscodeverificatie moet u de gebruikerscode van de afzender (8-cijferig nummer) invoeren om faxtaken op het apparaat te verifiëren.

Wanneer de gebruikerscode is opgegeven hoeft u deze niet nog eens in te voeren.

1Open op de computer een document dat u wilt afdrukken en voer afdrukken uit op het LAN-Fax stuurprogramma vanuit het afdrukmenu in de applicatie.

2Selecteer de bestemming in de Faxeigenschappen.

3Klik op [Verzendopties][Geavanceerde instellingen].

4Voer de gebruikerscode in en klik vervolgens op [OK].

5Klik op [Starten].