Groepen in het adresboek registreren

Registreer faxbestemmingen en e-mailadressen als groep om faxen en e-mails in één keer te verzenden naar de leden die in de groep zijn geregistreerd.

Belangrijk

• Er kunnen maximaal 500 bestemmingen in een groep worden geregistreerd.

• U kunt geen gegevens naar een groep met 50 of meer mapbestemmingen verzenden met Verzenden naar map.

Een groep aanmaken

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Groep aanmak.] op het scherm Adresboek.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Geef de informatie van de groep op het tabblad [Naam] op en selecteer vervolgens een titel voor classificatie.

met3atm1-ja010

4Druk op het tabblad [Groepsleden][Lid toevoegen].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Selecteer de leden die u in een groep wilt registreren en druk vervolgens op [OK].

6Druk op het tabblad [Overige] en configureer de vereiste instellingen.

• Registratiebestemmingsgroep: Druk op registreren om deze groep in een andere groep te registreren.

• Weergaveprioriteit: Wanneer de bestemmingen in volgorde van prioriteit worden gesorteerd, wordt een bestemming met een hogere prioriteit eerder weergegeven dan een bestemming met een lagere prioriteit. Bestemmingen met dezelfde prioriteit worden weergegeven in de volgorde van registratie.

• Bestemmingsbeveiliging: Schakel dit selectievakje in als de beveiligingscode moet worden opgegeven om de groep te selecteren. Als een groep een lid bevat voor wie de mapbestemming is opgegeven, kan de beveiliging worden ingesteld voor de groep.

De beschermingsfunctie gebruiken om misbruik van adressen te voorkomen

• Toegangsrechten voor bestemming: druk om de rechten voor gebruikers of groepen in te stellen om deze groepsbestemming te openen.

De beschermingsfunctie gebruiken om misbruik van adressen te voorkomen

7Druk op [OK].

8Nadat de procedure is voltooid, drukt u op [Home] ().

Een groep bij een andere groep registreren

U kunt naast bestemmingen ook een andere groep in de groep registreren. U kunt bijvoorbeeld een bedrijf als primaire groep en meerdere afdelingen als secundaire groep registreren.

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer een groep om te registreren (secundaire groep) op het scherm Adresboek en druk vervolgens op [Bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op het tabblad [Overige][Registratiebestemmingsgroep].

4Druk op [Groep select.].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Selecteer een groep (primaire groep) en druk vervolgens op [OK].

6Druk op [OK][OK].

7Nadat de registratie is voltooid, drukt u op [Home] ().

De gegevens die in de groep zijn geregistreerd wijzigen/verwijderen

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer de groep die u wilt wijzigen of verwijderen op het scherm Adresboek.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Bewerken] of [Verwijderen] om de groepsgegevens te wijzigen of te verwijderen.

4Wanneer het wijzigen of verwijderen is voltooid, drukt u op [Home] ().

Gebruikers bevestigen die in de groep zijn geregistreerd

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer de groep waarvan u de geregistreerde gebruikers wilt bevestigen en druk vervolgens op [Bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op het tabblad [Groepsleden].

De geregistreerde leden worden weergegeven.

4Wanneer u klaar bent met bevestigen, drukt u op [Annuleren][Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel).