De IP-fax-bestemmingen opslaan in het adresboek

Door de bestemmingen waarnaar u regelmatig IP-faxen verzendt samen met de verzendvoorwaarden op te slaan in het adresboek, kunt u eenvoudig faxen verzenden.

De bestemming voor IP-fax en de verzendvoorwaarden opslaan

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Registreren] in het scherm Adresboek.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Geef de informatie over de bestemming op op het tabblad [Naam] en selecteer een titel om de informatie te classificeren.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op het tabblad [Bestemm.][Fax].

5Geef de IP-fax-bestemmingen en de verzendvoorwaarden op.

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk op het tabblad [Gebruikersbeheer/Overige] en geef de vereiste instellingen op.

• Gebruikersbeheer: Geef de verificatiegegevens op om in te loggen en het apparaat te gebruiken.

• Registratiebestemmingsgroep: Selecteer indien nodig een groep waartoe dit adres behoort. Registreer de groep van tevoren.

Groepen in het adresboek registreren

• Weergaveprioriteit: Wanneer de bestemmingen in de volgorde van prioriteit worden gesorteerd, wordt een bestemming met een hogere prioriteit eerder weergegeven dan een bestemming met een lagere prioriteit. Bestemmingen met dezelfde prioriteit worden weergegeven in de volgorde van registratie.

• Bestemmingsbeveiliging: Vink dit selectievakje aan om te vereisen dat de beveiligingscode wordt ingevoerd om de bestemming te selecteren.

De beschermingsfunctie gebruiken om misbruik van adressen te voorkomen

7Druk op [OK].

8Nadat de procedure is voltooid, drukt u op [Home] ().

De geregistreerde gegevens zoals het IP-faxnummer wijzigen of verwijderen

Als u de bestemming die voor het persoonlijke postvak is gebruikt, verwijdert, mislukt de bestandsoverdracht. Sluit de bestemming uit van het persoonlijke postvak voordat u deze verwijdert.

1Druk op [Adresboek] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer de bestemming die u wilt wijzigen/verwijderen op het scherm Adresboek.

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt meerdere bestemmingen tegelijk verwijderen.

3Druk op [Bewerken] of [Verwijderen] om de bestemmingsgegevens te wijzigen of te verwijderen.

4Wanneer het wijzigen/verwijderen is voltooid, drukt u op [Home] ().