Bestemmingen in het adresboek opslaan vanuit het faxscherm

U kunt een faxbestemming in het adresboek op het faxscherm registreren zonder het scherm met Instellingen te openen. U kunt ook een bestemming registreren die handmatig of vanuit de verzendgeschiedenis is ingevoerd.

Opmerking

Een nieuwe bestemming registreren vanuit het menu

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op in het faxscherm en selecteer [Nieuwe bestem. program.].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Geef de informatie over de bestemming op en selecteer de titel om de bestemming te classificeren.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Selecteer het tabblad [Bestemm.] en druk vervolgens op "Fax" of "E-mailadres".

Als u een fax- of IP-Fax-bestemming of een Internet Fax-bestemming wilt registreren, drukt u respectievelijk op [Niet geprogrammeerd] onder "Fax" of "E-mailadres" respectively.

5Geef het faxnummer, het IP-adres, het e-mailadres en de overige gegevens op.

6Druk op [OK].

7Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.

Een handmatig ingevoerde bestemming registreren tijdens het verzenden van een fax of vanuit de verzendgeschiedenis

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer [Fax] of [Internetfax] op het faxscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Plaats het origineel in de ADF of op de glasplaat.

Een origineel in de scanner plaatsen om te verzenden via de fax

4Druk op [Gebruikerstools] en geef vervolgens de scaninstellingen op.

Een fax verzenden met de beeldkwaliteit die geschikt is voor het origineel

5Geef de bestemming op.

Bij handmatig invoeren

1. Druk op Illustratie van bedieningspaneel, selecteer [Invoeren met cijfertoetsen], en geef vervolgens de bestemming op.

Als u het IP-Fax-adres handmatig wilt invoeren, selecteert u [IP-fax H.323] of [IP-fax SIP] in [Lijntype] en geeft u vervolgens de bestemming op.

2. Druk op .

3. Geef de bestemming op die handmatig is ingevoerd en druk op [In adresbk registr.].

Afbeelding van bedieningspaneel
  4. Geef de aanvullende informatie op, zoals [Naam].

Wanneer u selecteert vanuit de verzonden taken

1. Druk op Afbeelding van bedieningspaneel en geef [Uit geschiedenis select.] op.

2. Selecteer een bestemming uit de verzendgeschiedenis en druk op [Registr.].

Afbeelding van bedieningspaneel
  3. Geef de aanvullende informatie op, zoals [Naam].

6Druk op [OK] nadat de informatie is geregistreerd en druk vervolgens op [Starten].