GebruikershandleidingIM C300/C300F/C300FLT/C400F/C400SRF/C400FLT

Faxen ontvangen in persoonlijke postvakken

Een "Persoonlijk postvak" is een functie waarmee u faxen kunt ontvangen in een persoonlijke postbus om te voorkomen dat andere gebruikers de inhoud van de fax kunnen bekijken. U kunt de faxen die worden ontvangen in persoonlijke postvakken op het apparaat afdrukken of afleveren op bestemmingen die van tevoren zijn geregistreerd. De faxkop is niet aangebracht op het te verdelen document.

Voordat u faxen ontvangt in een persoonlijk postvak, moet u de afzender informeren over de SUB-code die geregistreerd staat voor het persoonlijke postvak. De ontvangen fax wordt toegewezen aan het persoonlijke postvak met de overeenkomende SUB-code.

Belangrijk

  • Indien de hoofdstroomschakelaar ongeveer een uur lang is uitgeschakeld, worden alle documenten gewist die zijn beveiligd met Geheugenbeveiliging ontvangst. Als dit gebeurt, wordt er een stroomstoringsrapport afgedrukt, zodat u kunt zien welke documenten zijn verwijderd.

  • Wanneer er een fout via een rapport of e-mail wordt gemeld

Een persoonlijk postvak instellen

Om faxen te ontvangen in een persoonlijk postvak, kunt u een persoonlijk postvak instellen en de SUB-code registreren.

Opmerking

  • Voor het maximum aantal persoonlijke boxen, informatieboxen en doorzendboxen dat u kunt registreren, zie Lijst van maximale waarden voor elke instelling.

  • U kunt niet dezelfde boxcode instellen voor twee verschillende boxen.

  • Verzenden of programmeren wordt mogelijk niet toegestaan als er onvoldoende vrij geheugen over is. De resterende hoeveelheid vrij geheugen verschilt afhankelijk van de optionele apparatuur die is geïnstalleerd.

  • Als een andere parameter dan [Afdrukken] is ingesteld op [Uitvoermodus] in [Algemene instelling] onder [Schakeltimer uitvoermodus] in [Bestandsontvangstinstellingen], kunnen persoonlijke boxen, informatieboxen of doorzendboxen misschien niet worden gewijzigd of verwijderd. In dat geval controleert u de instelling [Schakeltimer uitvoermodus].

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Faxeigenschappen] op het scherm Instellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Ontvangstinstellingen][Boxinstelling][Box registreren/wijzigen/verwijderen] om het scherm Boxinstelling weer te geven.

4Druk op [Registreer].

5Selecteer [Persoonlijke box] en geef de SUB/SEP-code, het wachtwoord en de doorstuurbestemming van het postvak op.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • SUB/SEP-code: Verplicht in te geven. U kunt tot 20 tekens van één byte invoeren, waaronder 0-9,Hash, * en spaties. U kunt een spatie niet als eerste teken invoeren.

  • Wachtwoord: opgeven wanneer u de toegang tot een persoonlijk postvak wilt beperken. U kunt dezelfde tekens gebruiken als de SUB-code. Wanneer u een wachtwoord instelt wordt er een slotje () weergegeven voor de naam van het postvak.

  • Ontvanger: opgeven wanneer u de ontvangen documenten wilt doorzenden.

    Ontvangen faxdocumenten doorsturen naar een andere faxbestemming

    Als de bestemming niet is ingesteld, wordt het ontvangen document opgeslagen in het persoonlijke postvak. U kunt niet tegelijkertijd een bestemming en een apparaat op afstand instellen.

  • App. op afstand: Selecteer dit wanneer u Faxen op Afstand gebruikt om documenten die op het apparaat worden ontvangen af te drukken op een sub-apparaat. U kunt niet tegelijkertijd een bestemming en een apparaat op afstand instellen. [App. op afstand] wordt alleen weergegeven wanneer de functie Fax op Afstand is ingeschakeld.

    Een ontvangen fax afdrukken op een subapparaat

  • Beveiliging: Geef de vorm van encryptie of een handtekening op om deze toe te voegen aan de uitgaande e-mail wanneer u een internetfax of e-mailadres opgeeft als Ontvanger.

6Druk op [OK].

7Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.

Opmerking

  • Om een lijst te bekijken van de postvakken die persoonlijke postvakken zijn: druk op [Faxeigenschappen][Ontvangstinstellingen][Boxinstelling][Boxinstelling: Lijst afdrukken] om de lijst af te drukken. Deze lijst is nuttig om de afzender te informeren over de SUB-code.

Documenten die worden ontvangen in een persoonlijk postvak afdrukken

Wanneer het apparaat een document ontvangt met Vertrouwelijke ontvangst, gaat het fax-indicatielampje branden en wordt het bericht "“Vertr. ontv.best.” weergegeven in de Fax RX File Widget op het Home-scherm.

Ook wordt er een Vertrouwelijk Bestand-rapport afgedrukt.

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Faxontvangst] op het faxscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Persoonlijke box Ontvangstbestand afdrukken].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Selecteer een Persoonlijk postvak met documenten om af te drukken en druk daarna op [Starten].

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Als het Persoonlijk postvak met een wachtwoord is beveiligd, geef dan het wachtwoord in na het selecteren van het postvak en druk daarna op [OK].

  • Het document wordt na het afdrukken verwijderd.