Een ontvangen fax afdrukken op een subapparaat

U kunt het subapparaat instellen waarop u een ontvangen fax wilt afdrukken bij de instellingen van het hoofdapparaat.

Toewijzen per afzender (Speciale afzender)

Opgeven welk subapparaat u wilt gebruiken voor afdrukken per afzender (Speciale afzender)

Registreer de afzender van een fax als Speciale afzender en wijs een subapparaat aan waar de faxen die worden ontvangen van deze Speciale afzender naartoe moeten worden gestuurd.

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Faxeigenschappen] op het scherm Instellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Ontvangstinstellingen][Speciale afzender registreren][Registreren/Wijzigen/Verwijderen] om het scherm voor het programmeren van speciale afzenders weer te geven.

4Druk op [Registreer].

5Voer de naam of het faxnummer in van de afzender die u wilt registreren en geef de bijbehorende voorwaarde op voor de tekstreeks.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Voll. overeenk.: Het apparaat past de ontvangstinstellingen van de Speciale afzender toe wanneer de gegevens die worden ontvangen van de afzender volledig overeenkomen met de geregistreerde gegevens.

• Ged. overeenk.: Het apparaat past de ontvangstinstellingen van de Speciale afzender toe wanneer de gegevens die worden ontvangen van de afzender gedeeltelijk overeenkomen met de geregistreerde gegevens.

6Selecteer [Aan] in [Instelling ontvangst op afstand per afzender] en druk op [Apparaat op afstand].

7Selecteer het subapparaat dat u wilt opgeven als de doorstuurbestemming. [OK].

8Druk op [OK].

9Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.

Opgeven welk subapparaat u wilt gebruiken voor afdrukken per ontvangstlijn

Registreer het subapparaat waar u ontvangen faxen naartoe wilt sturen in [Faxeigenschappen][Ontvangst instellingen].

1Druk op [Instellingen] in het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Faxeigenschappen] op het scherm Instellingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Ontvangstinstellingen][Instelling ontvangst op afstand per lijn] om het scherm weer te geven waar u de ontvangstlijn kunt selecteren.

4Selecteer de ontvangstlijn waarvan u ontvangen faxen wilt doorsturen naar het subapparaat.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Selecteer het subapparaat dat u wilt opgeven als de doorstuurbestemming en druk op [OK].

6Druk op [Home] () nadat u de instellingen heeft opgegeven.