Lijst van maximale waarden voor elke instelling

Zie de onderstaande tabel voor de maximale waarde of het maximale aantal items die geregistreerd kunnen worden per item.

Item

Beschrijving

Hoeveelheid geheugen

4 MB

Aantal documenten dat kan worden opgeslagen in het geheugen bij gebruik van Geheugenverzending

800

Aantal ontvangen documenten dat kan worden opgeslagen op de harde schijf

800

Aantal pagina's van documenten dat kan worden opgeslagen in het geheugen (ITU-T Nr. 1 grafiek, standaard tekstdocument)

Ongeveer 320

Aantal bestemmingen dat geregistreerd kan worden in het adresboek

2000

Aantal groepen dat geregistreerd kan worden

100

Aantal bestemmingen geregistreerd in een groep

500

Aantal bestemmingen dat kan worden opgegeven voor een document bij Broadcastverzending

500

Aantal bestemmingen dat kan worden opgegeven voor een document

2000

Aantal bestemmingen dat kan worden opgegeven als Doorstuurbestemming of het ontvangststation van een Doorstuurbox.

498

Aantal zoekresultaten dat per keer kan worden weergegeven.

100

Aantal bestemmingen dat in de bestemmingsgeschiedenis kan worden bewaard

10

Aantal tekens/cijfers in een bestemming dat handmatig kan worden ingevoerd

128 tekens

Aantal F-code velden dat geregistreerd kan worden

150

Maximaal aantal tekens dat kan worden ingevoerd bij het onderwerp van een uitgaande e-mail

64 tekens van 2 bytes (128 tekens van 1 byte)

Aantal records dat kan worden bekeken op het apparaat

1000

Aantal communicatieresultaten dat wordt getoond in Records

50

Maximaal aantal tekens dat kan worden geregistreerd in de naam van een Speciale afzender

24 tekens

Maximaal aantal Speciale afzenders dat kan worden geregistreerd

250

Maximaal aantal resultaten dat kan worden bekeken in Web Image Monitor voor verzending via het LAN-fax stuurprogramma.

70

Maximaal aantal bestanden verzonden vanaf het LAN-fax stuurprogramma dat kan worden opgeslagen als Transmission Standby-bestanden op het apparaat

800

Maximaal aantal bestemmingen geregistreerd in een groep

500

Maximaal aantal programma's dat kan worden geregistreerd

100

Maximaal aantal tekens dat kan worden gebruikt als naam

10 tekens van 2 bytes (20 tekens van 1 byte)

Maximaal aantal documenten dat per keer kan worden afgedrukt in [Opgesl. ontv.best. contr.]

30

Maximaal aantal documenten dat per keer kan worden verwijderd in [Opgesl. ontv.best. contr.].

30

Maximaal aantal bestemmingen dat kan worden geregistreerd in Bestemmingslijst van LAN-fax

2000

Maximaal aantal bestemmingen dat per keer kan worden opgegeven in het LAN-fax stuurprogramma

500

Opmerking

• U mag niet tot het maximumaantal opslaan of verzenden afhankelijk van het document of het oorspronkelijke type.