Tegenover elkaar liggende pagina's van een origineel in boekvorm of een dubbelzijdig origineel kopiëren

U kunt een tijdschrift met tegenover elkaar liggende pagina's of dubbelzijdig afgedrukt materiaal kopiëren zoals hieronder wordt getoond.

• Hiermee wordt een origineel met tegenover elkaar liggende pagina's op één vel gekopieerd met één pagina per kant (Geopnd boek nr dub.z).

• Hiermee worden de rechter- en linkerpagina's van een origineel met tegenover elkaar liggende pagina's of de voor- en achterkant van dubbelzijdige originelen op één kant van een vel gekopieerd (Reeks).

Opmerking

• Als u het origineel met tegenover elkaar liggende pagina's wilt kopiëren, plaatst u deze op de glasplaat.

• Wanneer u [Geopnd boek nr dub.z] of [Reeks] opgeeft voor het origineel met tegenover elkaar liggende pagina's, wordt het origineel op de helft van de grootte op papier gekopieerd.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Geopnd boek nr dub.z] of [Reeks] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt weergegeven, selecteert u deze in [Dubbelz./Combineren].

3Geef Geopnd boek nr dub.z of Reeks op.

Een origineel met tegenover elkaar liggende pagina's dubbelzijdig kopiëren

Selecteer de openingsrichting onder [Kopie].

Afbeelding van bedieningspaneel

Een origineel met tegenover elkaar liggende pagina's of een dubbelzijdig origineel op één zijde van het papier kopiëren

Selecteer het origineel met tegenover elkaar liggende pagina's of het dubbelzijdige origineel onder [Origineel].

4Druk op [OK].

6Druk op [Starten].

Wanneer u de originelen op de glasplaat legt, drukt u indien nodig op [Scan. volt.] nadat alle originelen zijn gescand, afhankelijk van het aantal originelen.