Inställningar för automatiskt byte av krypteringsnycklar Konfigurationsflöde

Bild på konfigurationsflödet för inställning av automatiskt byte av krypteringskod

Viktigt

• För att använda ett certifikat för att autentisera överföringspartnern med inställningarna för automatiskt byte av krypteringskod måste ett enhetscertifikat vara installerat.

• När du har konfigurerat IPsec kan du använda Ping-kommandot för att kontrollera om anslutningen är korrekt etablerad. Du kan dock inte använda Ping-kommandot när ICMP är uteslutet från IPsec-överföring på datorns sida. Eftersom maskinen reagerar långsamt under inledande kodbyte kan det ta lite tid att bekräfta att överföringen har etablerats.