Ange Inställningar för automatiskt byte av krypteringsnycklar

För att ändra metoden för automatiskt byte av krypteringskod för en överföringspartner till "Certifikat" måste du först installera och tilldela ett certifikat. Information om hur du skapar och installerar ett enhetscertifikat finns i Skydda kommunikationsvägar via ett enhetscertifikat. För information om hur man tilldelar installerade certifikat till IPsec, se Välja certifikat för IPsec.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [IPsec] under "Säkerhet".

4Klicka på [Redigera] under "Inställningar för automatiskt byte av krypteringsnycklar".

5Gör inställningar för automatiskt byte av krypteringskod under [Inställningar 1].

Om du vill göra flera inställningar, markera antalet inställningar och lägg till inställningar.

6Klicka på [OK].

7Välj [Aktivt] vid IPsec: i IPsec.

8Ställ in "Uteslut HTTPS-kommunikation" på [Aktiv] om du inte vill använda IPsec för HTTPS-kommunikation.

9Klicka på [OK].

10“Uppdaterar...” visas. Avvakta i 1 eller 2 minuter och klicka sedan på [OK].

Om den föregående skärmbilden inte visas igen när du klickar på [OK], vänta en stund och klicka sedan på uppdateringsknappen i webbläsaren.

11Logga ut.