Välja certifikat för IPsec

Använd Web Image Monitor för att välja det certifikat som ska användas för IPsec. Du måste installera certifikatet innan det kan användas. Information om hur du skapar och installerar ett enhetscertifikat finns i Skydda kommunikationsvägar via ett enhetscertifikat.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Enhetens certifikat] under"Säkerhet".

4Välj det certifikat som ska användas för IPsec på listmenyn i "IPsec" under "Certifikat".

5Klicka på [OK].

Certifikatet för IPsec har angivits.

6“Uppdaterar...” visas. Avvakta i 1 eller 2 minuter och klicka sedan på [OK].

Om den föregående skärmbilden inte visas igen när du klickar på [OK], vänta en stund och klicka sedan på uppdateringsknappen i webbläsaren.

7Logga ut.