Hjälp

Säkerhetsguide

Komma igång

I det här kapitlet beskrivs hur du vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder när du använder maskinens säkerhetsfunktioner och hur du konfigurerar administratörsinställningarna.

Konfigurera användarautentisering

I det här kapitlet beskrivs dels hur du anger användarautentisering, dels de funktioner som aktiveras via användarautentisering.

Begränsa maskinanvändning

I detta kapitel beskrivs hur du begränsar användarens användning av maskinen.

Förhindra läckage av information från maskiner

I det här kapitlet beskrivs hur du skyddar information som har lagrats i maskinens minne eller på hårddisken.

Utökad nätverkssäkerhet

I detta kapitel beskrivs de funktioner som är avsedda att öka säkerheten när maskinen är ansluten till nätverket.

Förhindra spridning av dokument

I detta kapitel beskrivs hur du skyddar dokument som lagrats på eller skrivits ut från maskinen.

Hantera maskinen

I detta kapitel beskrivs hur du förbättrar maskinsäkerheten och hur du effektivt manövrerar maskinen.

Felsökning

I det här kapitlet beskrivs vad du kan göra om maskinen inte fungerar korrekt.

Lista över inställningsbehörigheter

I detta kapitel listas administratörens och användarens inställningsbehörigheter då administratörautentisering eller användarautentisering är aktiverat.